Szalonunk internetes elérhetősége változott:  https://claudiasbeautyandhealth.webs.com/

 

Egészségünk védelmében

Ön tudta, hogy bőrünk minősége nagymértékben azon múlik, hogy: 

 -mennyi folyadékot fogyaszt ( A napi folyadék (víz vagy gyógyhatású tea) bevitel is egyéntől függ, de körülbelül 2-3 liter/nap )

 -milyen minőségű tápanyagokat visz be a szervezetébe ( Sajnos ma már a zöldségek, gyümölcsök elveszítették vitamin tartalmukat (főleg h nem nyersen  hanem főve fogyasztjuk) ezért valamilyen vitamint, táplálékkiegészítőt szükséges fogyasztanunk. A társadalom nagy része túletetett, de alultáplált. )

 -sportol-e (A rendszeres testmozgás nélkülözhetetlen. ) 

 -dohányzik-e ( Tudjuk, hogy a dohányzás káros az egészségre, szűkíti a vérereket, a rossz keringés következménye sápadt, fakó, sárgás-szürkés tónusú  bőr. A nyirokkeringés lassulása miatt megfigyelhető a szem alatti ödéma. A cigarettában lévő káros anyagok megkötik a C-vitamint, ezért csökken a kollagén  rostok előállítása, így a bőr petyhüdtté válik, megereszkedik. A rossz keringés miatt a bőr regenerálódási folyamata lassul, arcunkon hegek maradhatnak. 

 -milyen kozmetikumokat használ ( Bőrünk táplálásánál nagyon oda kell figyelnünk a kozmetikai készítmények hatóanyagaira. A legtöbb kozmetikai  termékben, számos káros összetevőt figyelhetünk meg. Ne felejtsük el, hogy ide tartoznak a tusfürdők, testápolók, szappanok is. Válaszzunk olyan  termékcsaládot, melynek bőrre gyakorolt hatása pozitív és nem tartalmaz kőolajszármazékot, felesleges illatanyagot, tartósítószert.)