Mélyhámlasztás 

BŐR MEGÚJÍTÁS

A GREEN PEEL® CLASSIC a mélyhámlasztó kezelések „klasszikusa”. Egy átfogó bőrdiagnosztika után a Herbal Peeling keveréket intenzíven a bőrbe masszírozzuk, mely aktivizálja a bőr természetes hámlási folyamatait. A hámlási folyamat kettő-öt napig tart. Ez idő alatt az otthoni bőrápolás részeként a speciálisan erre a kezelésre kifejlesztett Dr. Schrammek otthoni bőrápoló termékekkel védjük, tápláljuk a bőrt. A hálmasztást követő ötödik napon a kozmetikus a már különösen felvevőképes arcbőrön egy „beauty finish” értékes tápanyagokat tartalmazó tápláló kezeléssel fejezi be a bőrmegújitó kezelés sorozatot. Adott bőrproblémától és zavartól függően a kezelés többször is megismételhető.

GREEN PEEL® ENERGY – A LÁTHATÓAN ÉLETTELIBB BŐRÉRT/ ÖSSZKÉPÉRT (Vitalizáló, regeneráló bomba a bőrnek)

A külső elhalt hámréteg meglazul, ahogy a gyógynövényes keveréket bemasszírozzuk a pórusokba. A GREEN PEEL ENERGY kezelés a bőr regenerációjára is serkentően hat. A GREEN PEEL ENERGY kezelés tökéletes választás tág pórusú bőrökre, valamint a korral járó pigmentzavarok kezelésére. Jótékony hatása leginkább az ismételt, kúraszerű alkalmazás esetén nyilvánul meg. Egészséges bőr, hámlás nélkül!

GREEN PEEL® FRESH UP - Gyendég kezelés, a frissebb, ragyogóbb, üdébb bőrért. 

Ez a gyógynövényes kezelési forma sokkal inkább frissíti és revitalizálja a bőrt, mint hogy hámlasztaná. Körkörös mozdulatokkal stimuláljuk a bőrt, a pórusok megnyílnak, így a bőr sokkal könnyebben felveszi a hatóanyagokat. Az összkép egy élettel telibb és üdébb arcbőr.