Testkezelések

 

         A cellulit a bőr irha rétegében lerakódó salakanyagokat jelenti, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb gömböcskéket alakítanak ki.

         A felnőtt nők 90%-át érinti, szerencsére nagy részüket csak enyhébb formában.  Elsősorban a csípőtájon és combokon jelentkezik, fokozatosan alakul ki.. Kezdetben csak akkor látható, ha egy bőrredőt az ujjaink közé csípünk. Közepes súlyosságú esetben csak állva látszik, de fekve nem. Súlyosabb formájában állva és fekve egyaránt látszanak a behúzódások, ami narancshéjra vagy matrac felszínére emlékeztet. Kezelésénél létfontosságú a nagy mennyiségű folyadék (víz) bevitel.

          Kezeléseinket személyreszabottan alakítjuk. Anyagcserefokozó masszázzsal, ultrahangos hatóanyagbevitellel, és testtekercseléssel. A cellulit kezelésnél vérbőségfokozó, nyirokkeringésfokozó hatóanyagokkal dolgozunk, mint a fahéjolaj, zsurló, iszalag, hólyagmoszat. 

 A testkezelés sokkal hatásosabb ha életmód váltással is jár. Tápláló, vitamindús étkezés, víz fogyasztás és rendszeres sport. 

Testmasszázs: Akár csak egy sima kényeztető masszázsról akár egy izomlazítóról is legyen szó, biztosan jól esik az embernek. Amellett, hogy kényeztető és kellemes, nagyon egészséges. A test maszírozásához hozzá tartozik a talpmasszázs, ami nagyon jó hatással bír, mivel talpunkon idegvégződések vannak.