Termékeink

 
 
Szalonunkban a Forever Living Products termékeivel dolgozunk. (Üzletünkben a Forever Living Products minden terméke megrendelhető.)
 
 

Bőrünk a legelső védelmi vonal a szennyeződésekkel, külső káros hatásokkal szemben folytatott mindennapos küzdelemben, szükséges hát, hogy különös gondoskodással védjük és erősítsük. Az aloe vera, amely a tradicionális felhasználás szerint elsősorban a bőr védelmét szolgálja, kiváló eszköz e védelemre. Különleges és egyedülálló termékcsaládot hoztunk létre a legkülönfélébb felhasználási területekre, amelyek természetes úton hidratálják bőrünket, valamint ellátják létfontosságú tápanyagokkal és vitaminokkal. Bőrápoló termékeink hatékony védelmet nyújtanak a káros környezeti hatásokkal szemben, ezt igazolja a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács által termékeink számára kiadott minősítő pecsét.

 

Több, mint egy egyszerű bőrápoló balzsam


Valószínűleg úgy ismeri az aloét, mint egy hűsítő hatású növényt, amely csillapítja az égési fájdalmakat és egyéb bőrirritációkat. Az égési fájdalom enyhítése kétségtelenül a leglátványosabb képessége, de az aloé ennél sokkal többre képes. Mivel az aloé egy nedvdús növény, így a legszárazabb sivatagban is jól fejlődik. Kecses, kardformájú levelei tápláló összetevők százait és életfenntartó nedveket tartalmaznak, amelyek jótékony hatásúak a testre kívül-belül egyaránt. 

A Forever Living több tucat olyan terméket kínál, amely a legtisztább és leghatékonyabb formájában használja fel az aloe verát. A tápláló italoktól a nyugtató krémekig és a szépségápolási készítményekig, minden esetben azonnal megtapasztalhatja az aloé nyújtotta minőséget. Minden általunk kínált termék táplál és nyugtat, hozzájárulva a jó közérzethez és életminőséghez.

Az egyik legrégebben elismert természetes orvosságként az aloe verát régóta dícsérik természetes nyugtató, hűsítő és hidratáló képessége miatt. A bőrre kenve enyhíti az égéseket, megnyugtatja és hidratálja a bőrt és segíti a bőrét az öngyógyulásban.